سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کانون فرهنگی هنری حدیث
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب

 

سرهنگ پاسدار مکرم شیدایی، مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه شهدای آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار  شبستاندر ارومیه، با بیان اینکه بسیج مهندسین کشاورزی دو وظیفه ترسیم الگوی اسلامی و کمک به کارآمدی نظام و متولیان کشاورزی و منابع طبیعی را برعهده دارد، اظهار داشت: هدف اصلی طرح ملی همگام با کشاورز ارتقای کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی غالب استان در قالب تولید محصولات در بستر کاملا علمی و خارج کردن از بستر سنتی است.


وی با بیان اینکه این طرح به 3 شکل اجرا می شود، افزود: اولین شکل آموزش گروهی مسجد محور برای کشاورزان پیرامون مشکلات راجب محصول غالب روستا با کمک پایگاه بسیج روستا، دومین شکل بازدید کشاورزان روستا با مدیریت کارگروه از مزارع کشاورزان نمونه مربوط به محصول هدف و سومین شکل مشاوره انفرادی مزرعه محور توسط مهندس و مربی معین روستا است.


سرهنگ شیدایی با اشاره به اینکه در سطح شهرستان ارومیه 120 روستا وجود دارد، گفت: در این طرح به 3 الی 5 روستا به یک مهندس بسیجی مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری مسئولیت داده می شود تا این طرح را به اجرا در آورد.


وی تاکید کرد: تا به امروز در طرح فاز یک حدود 40 کارشناس متخصص در رشته های مختلف در 80 روستای استان در اردوهای جهادی شرکت کرده اند که در فاز دوم افزایش روستا خواهیم داشت.


مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه شهدای آذربایجان غربی اذعان کرد: در پایان فصل زراعی مهندس بسیجی نتایج آموزش ها، مشاوره، بازدیدها و از خروجی های کمی و کیفی حود به بسیج مهندسین گزارش تکمیلی می دهند.


این مسوول با بیان اینکه کشاورزهای ما نیاز به یاد دادن، آموختن و ارتقا مهارت دارند، تصریح کرد: وظیفه قشر متخصص مهندسین بسیجی افزایش دانش و مهارت کشاورز در این طرح و کمک به کشاورز تا تولید محصولات خود را از حالت سنتی خارج و به سمت علمی پیش ببرد.


وی با تاکید به اینکه تمام فعالیت اردوهای جهادی همگام با کشاورز بصورت رایگان بوده، افزود: بیشترین مشکلات کشاورز در خوزه های آّبیاری، تغذیه، آفات و بیماری ها و خاک می باشد و رشته های موردنیاز این مشکلات باغبانی، گیاه پزشکی، زراعت، آبیاری و خاک شناسی است.


شیدایی عمده ترین مشکل را عدم دادن الگوی کشت به کشاورز دانست و گفت: به همین خاطر کشاورز بدون هیچ علم و تخصصی محصولاتی می کارد که صرفه اقتصادی نداشته و متولی نمی تواند بازار را کنترل کند.


این مسوول افزود: طرح همگام با کشاورز در تمام استان و شهرستان ها به صورت فعال توصیه های علمی و فنی در ابعاد مختلف و تخصصی را به کشاورزان و دامداران ارائه می کند و اقتصاد پویا در کشاورزی به معنای استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های مهندسین بسیجی و کشاورزان است.


وی در پایان با اشاره به اینکه استقبال کشاورزان و جهاد از این طرح ها خوب بوده است، خاطرنشان کرد: زمینه ها و ظرفیت های بالقوه و افراد فعال بسیج مهندسین  کشاورزی وجود دارد که با همکاری و تعامل مشترک میان دو سازمان جهاد  کشاورزی و بسیج مهندسین می توان در بهبود وضعیت کشاورزی همه روستاها گام های موثر و مهمی برداشت.

 


[ یادداشت ثابت - شنبه 97/7/29 ] [ 7:2 عصر ] [ ehsan ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

آرشیو مطالب
امکانات وب